ManagemenS Results: ook voor u!

TijgerReflectie, inspelen op marktveranderingen en meebewegen met een snel veranderende wereld: het zijn speerpunten voor vrijwel alle organisaties en bedrijven. De tijd van alleen kijken naar budgetten en PI’s is voorbij. Visie, authenticiteit, zingeving en creativiteit nemen een steeds belangrijkere plek in de bedrijfsvoering in. Toch wordt bij 70 procent van de verandertrajecten de gedragscomponent vergeten. ManagemenS Results richt zich met intermenselijke begeleiding juist op de factor ‘mens’.

Coaching en begeleiding, voor wie?

 • (Afdelingen van) grote en middelgrote organisaties:
  verbeteren van bedrijfsresultaten door begeleiding bij de juiste persoon op de juiste plek, begeleiding bij transformatieprocessen, inspirerend leiderschap, teamvorming en boardroom-begeleiding.
 • Het MKB:
  verbeteren van bedrijfsresultaten door begeleiding bij de juiste persoon op de juiste plek, salescoaching.
 • Overheid en semioverheid:
  verbeteren van bedrijfsresultaten door begeleiding bij de juiste persoon op de juiste plek, begeleiding bij transformatieprocessen, inspirerend leiderschap en teamvorming.
 • Zzp’ers:
  klankborden over de eigen drijfveren en ambities, en die vertalen naar concrete doelstellingen.

Neem contact met ons op!

Benieuwd hoe intermenselijke begeleiding voor u en uw medewerkers kan werken? Neem contact op! Bel ons op 033 432 53 55 of mail naar info@managemens.com.